t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl
 
banner_klein - Copy 3
 

ProPlanet introduceert DataProcessor Lite voor eenvoudige data-uitwisseling met 2BA


​​​​​​​26 maart 2019

 

"We build simple tools to solve complex problems". Deze quote is zeker van toepassing op Dataprocessor Lite, het nieuwste product van ProPlanet. Dataprocessor Lite werd speciaal ontwikkeld voor fabrikanten die gebruik maken van de Excel-tools voor het aanleveren van artikeldata aan 2BA. DataProcessor Lite is een PIM-systeem waarmee je in 2 slagen artikeldata vanuit Excel omzet naar een artikelbestand dat je ook na 2019 nog kunt aanleveren aan 2BA. 

 

Vanaf 2020 worden de Excel-tools namelijk niet meer door 2BA ondersteund. 2BA constateert dat, door de groeiende databehoefte uit de branche, spreadsheets niet langer toereikend zijn voor het beheren van waardevolle artikelinformatie en roept dataleveranciers dan ook op om over te stappen op een ProductInformatieManagement-Systeem (PIM). Met een Product Informatie Managementsysteem kun je artikelinformatie gestructureerd en geordend beheren en gereed maken voor communicatie. DataProcessor, het PIM-systeem van ProPlanet, is gebouwd op meer dan 20 jaar PIM-ervaring en voldoet dan ook ruimschoots aan alle kwalificaties die door 2BA aan een PIM-systeem worden gesteld.

 

 

DataProcessor Lite
Het overstappen van een Excel-spreadsheet naar een PIM-systeem is doorgaans ingewikkeld en kostbaar en vraagt vaak ook een investering in de datakwaliteit. Logisch dat veel producenten er tegen op zien. En niet voor niets dat 2BA een speciaal evenement heeft georganiseerd om dataleveranciers over de transitie naar een PIM-systeem te informeren. Om deze dataleveranciers tegemoet te komen, hebben we een Lite-versie van DataProcessor ontwikkeld waarin de de focus ligt op het snel een eenvoudig aanleveren aan 2BA maar waarin ook de belangrijkste functies van het PIM-systeem zijn opgenomen. 

 

 

 

Stap nu over

Overstappen vraagt een minimale investering. Stap je nu over dan maak je voor slechts € 450,- tot 1 februari 2020 gebruik van DataProcessor Lite. Tenzij je verlengt, stopt je abonnement automatisch op 1 februari 2020, je zit verder dus nergens aan vast. Zo heb je tot in 2020 de tijd om de mogelijkheden van het PIM-systeem te verkennen en ze stap voor stap toe te gaan passen.

 

 

Wil je meer informatie over DataProcessor Lite of over DataProcessor TJ? Neem dan contact met ons op via salespim@proplanet.nl of +31(0)73 513 06 37.