t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl
 
 

ProPlanet introduceert het online trainingsplatform: ProPlanet Academy

1 juni 2021

 

ProPlanet introduceert een nieuwe dienst: ProPlanet Academy. Met het online trainingsplatform helpt ProPlanet haar klanten om het maximale uit het PIM-systeem DataProcessor te halen. Gebruikers kunnen wanneer het hen uitkomt en in hun eigen tempo de softwaretrainingen volgen.

 

​​​​​​​ProPlanet is continue bezig met de doorontwikkeling van DataProcessor: van het verbeteren van de gebruikerservaring tot het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Niet alle gebruikers van PIM-systemen werken dagelijks met de software. Denk aan fabrikanten met een relatief statisch productassortiment. En soms komen nieuwe collega's bij het bedrijf te werken die minder ervaring hebben met PIM-systemen. Dan is het wel zo gemakkelijk dat zij met een online platform zelfstandig met de software leren werken. 

 

Om zo efficiënt mogelijk productinformatie te beheren, biedt het systeem ook meer geavanceerde functionaliteiten. Deze vragen soms wat extra uitleg. Vandaar vindt je in de ProPlanet Academy naast de basistrainingen ook trainingen op het gebied van ETIM classificeren, meertaligheid, het beheren van meerdere prijslijnen en het toevoegen van mediabestanden. 

 

De ProPlanet Academy helpt Product Informatie Managers en Medewerkers Product Informatie bij fabrikanten en groothandels om het maximale uit hun PIM-systeem te halen en daarmee op een efficiënte wijze het assortiment te beheren. 

 

ProPlanet Academy

De ProPlanet Academy bestaat uit tientallen trainingen op het gebied van product informatie management, het classificeren van artikelgegevens en functionaliteiten van het PIM-systeem DataProcessor. Gebruikers loggen in op een online trainingsplatform waar de trainingen te volgen zijn. Iedere training bestaat uit enkele video's en eindigt met een 'Test jezelf', waarin de belangrijkste informatie op een interactieve wijze wordt herhaald. Cursisten onderhouden eenvoudig hun kennis, doordat met regelmaat nieuwe trainingen aan de academy worden toegevoegd. 

 

De voordelen:

 Eenvoudig nieuwe collega's inwerken;

 Haal meer uit PIM-systeem DataProcessor;

 Volg trainingen in jouw eigen tempo en sluit af met 'Test jezelf';

 Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Prijzen

De ProPlanet Academy wordt in een abonnementsvorm aangeboden. De prijs voor een account met toegang tot de trainingen start vanaf € 20,- euro per gebruiker per maand (excl. BTW). De trainingen worden aangeboden in het Engels. Voor bedrijven die enkel Nederlandstalige trainingen aan hun collega's willen aanbieden, is het mogelijk voor een meerprijs 'live trainingen' te organiseren. 


Met de ProPlanet Academy helpen we DataProcessor-gebruikers constant in ontwikkeling te blijven. Net als software van ProPlanet. 

 

Probeer het zelf: 3 gratis trainingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de ProPlanet Academy? Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden en trainingen die het online trainingsplatform biedt, geven we je graag de mogelijkheid dit zelf uit te proberen. Vraag een proefaccount aan en krijg drie trainingen gratis: Introduction, Multilangual Fields & Multiple Pricing. 

 

Neem contact op via salespim@proplanet.nl of +31 (0)73 5130637 en vraag jouw persoonlijke proefaccount aan.

 

 

Lees meer blogs:

 

 

Over de auteur:

 


Joey Wondergem is Technical Consultant bij ProPlanet. Joey heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het implementeren van Product Informatie Management systemen en e-commerce oplossingen in de installatiebranche.

In zijn rol combineert Joey zijn vaardigheden als programmeur en presales consultant, wat hem een prettige gesprekspartner maakt voor klanten van ProPlanet. Daarnaast is Joey betrokken bij de product ontwikkeling van DataProcessor en EezyBridge en geeft hij softwaretrainingen.
​​​​​​​