t +31 (0)73 5130637
m info@proplanet.nl

Ben jij onze nieuwe marketing-expert?

Als allround marketeer bij Proplanet en Saninet draag jij zorg voor alle communicatie rondom Proplanet en Saninet. Je komt terecht in een bedrijf dat al ruim 20 jaar actief is in de softwarebranche, met flinke ambities om te groeien in binnen- en buitenland. Aan jou de taak om Proplanet en Saninet zichtbaar te maken onder de doelgroep: bedrijven in de installatiebranche en sanitairwereld.


Wat zijn jouw taken als Allround Marketeer?

Bij Proplanet en Saninet is marketing nog een onontgonnen terrein. Jij bent dus de initiator, uitvoerende en eindverantwoordelijke voor alle communicatie rondom Proplanet en Saninet. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de websites en social media van beide bedrijven. In overleg met het management geef jij invulling aan de marketingplanning en
-budgetten. Je vertaalt de wensen van interne stakeholders naar creatieve marketingcampagnes en draagt zorg voor de invulling hiervan, eventueel in samenwerking met externe partijen en bureaus. Daarnaast bewaak je de huisstijl in de interne en externe communicatie, redigeer je teksten en monitor en optimaliseer je de door jou opgezette campagnes. Ook onderzoek je de groeikansen van Proplanet en Saninet in binnen- en buitenland.


Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie en 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je spreekt en schrijft correct Nederlands en Engels. Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang met jouw expertise de stakeholders binnen de organisatie te overtuigen wanneer jij een goed idee hebt. Je steekt graag de handen uit de mouwen om zelf content te creëren, maar kunt ook goed taken delegeren wanneer dit nodig is. Je kunt goed zelfstandig werken, overzicht houden en je werkzaamheden prioriteren.


Wat bieden wij?

Proplanet is sinds 2000 een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie. Bij Proplanet maken we een PIM- en DAM-systeem voor bedrijven in met name de installatiebranche.
Saninet is een softwarebedrijf dat al ruim 20 jaar actief is in meer dan 30 landen. We bieden een 3D badkamerdesigntool met één missie: het ontwerpen van badkamer zo eenvoudig mogelijk, leuk én interactief maken.

Onze organisatie heeft een platte structuur en grote ambities. Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch werken we samen aan de ontwikkeling van de beste software, door te luisteren naar en in te spelen op de wensen van onze klanten. Dit doen we met een klein, hecht team waarin volle aandacht is voor jouw ideeën en suggesties. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en aan het einde van de werkweek is er uiteraard tijd voor een borrel met je collega’s!


Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je marketing-carrière en ben je klaar om de lead te nemen als marketing-expert? Werk je graag in een jong team samen met loyale collega's en herken jij jezelf in het profiel? Dan willen we je graag leren kennen en zou je zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn. Zie jij een baan bij Proplanet ook wel zitten? Mail dan je CV met een korte motivatie naar moniek.boelhouwer@proplanet.nl. Wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je ons ook bellen op +31 (0)73 513 06 37.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.