Proplanet PIM Tekstgenerator

Met de tekstgeneratormodule binnen het Proplanet PIM systeem kun je op basis van ETIM klasse en specificaties een meertalige productomschrijving genereren.

Meertalige productinformatie genereren

Productinformatie beschrijven volgens de ETIM standaard

Wanneer je weinig tijd hebt om productomschrijvingen in meerdere talen te maken, kan onze tekstgenerator je daarbij helpen. Heb jij je productdata volledig en accuraat in het Proplanet PIM systeem staan, dan kan de tekstgeneratormodule op basis van productspecificaties en ETIM klasse een productomschrijving genereren, op basis van door jou gedefinieerde formules.

Klinkt ingewikkeld? Dat is het niet! We helpen je namelijk graag op weg! Onze consultants kunnen je helpen met het opzetten en het onderhouden van tekstdefinities en formules, maar je kunt ook zelf jouw productomschrijvingen inrichten dankzij een handige formulesheet.

Hoe werkt dat dan? Je bepaalt per productgroep of ETIM-klasse welke specificaties in je productomschrijving verwerkt moeten worden. Door middel van formules bepaal je op welke manier deze specificaties weergegeven moeten worden. Zo kun je met onze tekstgenerator niet alleen uitgebreide productomschrijvingen genereren, maar bijvoorbeeld ook producttitels, productlabels en url’s, alles in meerdere talen.

Meer weten over onze tekstgenerator?

Proplanet PIM Systeem