Webshops op maat

Jouw productdata online

We willen het jouw klanten zo eenvoudig mogelijk maken om online productinformatie te vinden. Dus als je een Proplanet PIM klant bent, kunnen we een sterke website op maat voor je maken, die naadloos geïntegreerd kan worden met onze PIM en DAM systemen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

 

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

 

Nu contact opnemen

Online een sterk merk bouwen

Je webshop is niet alleen een plek waar je jouw producten neerzet om ze te verkopen. Het moet een verleidelijke salestool zijn die uitdraagt wat jouw bedrijf, jouw merken en jouw producten uniek maakt. Je webshop moet ook snel gevonden worden en eenvoudig te gebruiken zijn.

Wij bouwen jouw website op een schaalbaar platform dat eenvoudig geüpdatet kan worden wanneer je nieuwe producten toevoegt of de wensen van je klanten veranderen. We bouwen de website op maat zodat hij aansluit bij jouw bedrijfsprocessen en de klantreis van jouw klanten. Zo is jouw website een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf.

Wanneer we jouw website bouwen, werken we samen met een webdesigner van jouw keus, zodat je webshop niet alleen goed werkt, maar er ook geweldig uitziet. We zorgen voor een optimale klantervaring door het implementeren van de functionaliteiten die jouw klanten nodig hebben. We zorgen er ook voor dat je website volledig geoptimaliseerd is voor alle zoekmachines.

Zorg dat je klanten jouw producten snel en eenvoudig online vinden
Maak nieuwe producten snel online beschikbaar voor jouw klanten
Koppel je website aan je Proplanet PIM en DAM systemen
Maak automatisch interactieve catalogi en datasheets
Verzend klant- en betaalinformatie versleuteld voor extra veiligheid
Koppel je ERP-systeem en online platforms via open API's

Heb je al een website?

Link je webshop aan je PIM systeem

We bieden ook integraties aan met andere webshopproviders, zodat ook jouw bestaande website naadloos geïntegreerd kan worden met onze PIM en DAM software. Zo kun je nog steeds optimaal gebruik maken van onze centrale opslag van productdata en bestanden, zonder dat je een nieuwe website nodig hebt. Onze software kan gekoppeld worden aan alle bekende e-commerce platformen, zoals Magento, Shopware, Shopify en WooCommerce.

Als je toch graag een nieuwe website wil lanceren, dan kunnen wij ervoor zorgen dat jouw data overgezet wordt naar jouw nieuwe, op maat gemaakte, website en deze linken aan ons PIM-systeem.

Ben je toe aan een nieuwe webshop?

Proplanet PIM Systeem