Blog & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over Proplanet en meer informatie over hoe je het allerbest uit jouw PIM oplossing haalt.

Proplanet PIM scheduler

Nieuw: Proplanet Scheduler

Met de Proplanet Scheduler kun je een scala aan taken inplannen en automatisch laten herhalen. De afgelopen periode is de scheduler meerdere malen aangevuld en verbeterd. Zo kun je bijvoorbeeld geplande taken direct starten zonder de uitvoerdatum en -tijd in de scheduler te wijzigen.

gldf global lighting data format

Verlicht de toekomst met het Global Lighting Data Format (GLDF)

Organisaties zijn voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om hun activiteiten te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen. Eén zo'n oplossing die de laatste jaren aan bekendheid heeft gewonnen, is het Global Lighting Data Format (GLDF). Dit is een gestandaardiseerde manier om verlichtingsgegevens te beheren, wat de uitwisselbaarheid tussen verschillende verlichtingssystemen en -applicaties vereenvoudigt.

ISO certificering PIM

Proplanet start met ISO certificering

Proplanet is gestart met de ISO certificering. Eind oktober 2024 hoopt Proplanet ISO 9001 en 27001 gecertificeerd te zijn.

ETIM xChange geïntegreerd in Proplanet PIM

ETIM xChange geïntegreerd in Proplanet PIM

Als opvolger van DICO en BMECat vertegenwoordigt het internationale ETIM xChange formaat een mijlpaal in de standaardisatie van data-uitwisseling. We zijn dan ook trots te kunnen melden dat we versie 1.0 van het ETIM xChange-formaat ondersteunen in ons Proplanet PIM-systeem.

Nieuwe GUI ontwerpen

Nieuwe Proplanet GUI

We introduceren binnenkort een modernere, gebruiksvriendelijkere interface van het Proplanet PIM systeem. Onder andere de productdetailpagina is volledig vernieuwd op basis van feedback van onze gebruikers. We geven je graag alvast een sneak peek.

Globaal dataformaat ETIM xchange

ETIM xChange komt eraan!

Er wordt al jaren aan gewerkt, maar zeer binnenkort is het beschikbaar: ETIM xChange: een vernieuwde datastandaard gericht op het internationaal uitwisselen van productdata. Het formaat is gebaseerd op de European Master Data Guidelines (EMDG) en maakt gebruik van bestaande standaarden zoals DICO, BMEcat en FAB-DIS.

page 1 of 2 | 1 2
Proplanet PIM Systeem