ETIM xChange geïntegreerd in Proplanet PIM

Als opvolger van DICO en BMECat vertegenwoordigt het internationale ETIM xChange formaat een mijlpaal in de standaardisatie van data-uitwisseling, ontwikkeld door ETIM International in samenwerking met vooraanstaande bedrijven, waaronder Proplanet.

ETIM xChange 1.0 wordt ondersteund door Proplanet

ETIM xChange geïntegreerd in Proplanet PIM

Bij Proplanet hebben we tijdens de bètaperiode actief gewerkt aan het verbeteren van de functionaliteit en het stroomlijnen van processen. We zijn dan ook trots te kunnen melden dat we vanaf halverwege april versie 1.0 van het ETIM xChange-formaat ondersteunen in ons Proplanet PIM-systeem.

Wat betekent dit voor onze gebruikers? Het nieuwe formaat is naadloos geïntegreerd met de standaardonderdelen van het Proplanet PIM. Daardoor kunnen we een soepele en efficiënte overgang naar het nieuwe formaat garanderen. Maar daar stopt het niet. Onze gebruikers hebben ook de mogelijkheid om de export- en importvelden zelf te beheren, waardoor deze velden kunnen worden aangepast aan specifieke bedrijfsprocessen. Dit betekent dat zowel regionaal als internationaal hetzelfde formaat kan worden gebruikt, terwijl toch aan de unieke behoeften van elk bedrijf wordt voldaan.

In de komende periode zullen we het nieuwe formaat blijven verbeteren met diverse versie-upgrades, zodat eventuele kinderziektes snel worden verholpen. Bij Proplanet houden we de voortgang en wijzigingen nauwlettend in de gaten, zodat we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Meer over ETIM xChange

Ervaar zelf de kracht van ETIM xChange

Proplanet PIM Systeem