ETIM & Proplanet PIM

Dé PIM-provider voor ETIM-data

Als mede-oprichters van het ETIM classificatiemodel biedt de PIM oplossing van Proplanet uiteraard een ingebouwde ETIM dataclassificatie aan. Dit betekent dat je in de PIM software van Proplanet eenvoudig ETIM-specificaties kunt beheren, zonder dat je zelf specificaties aan hoeft te maken en hoeft te groeperen. Ook voor ETIM-MC is er een extensie beschikbaar.

De voordelen van Proplanet PIM voor ETIM classificatie

Niet alle PIM-aanbieders ondersteunen de ETIM-classificatie. Het Proplanet PIM systeem is speciaal ontwikkeld om ETIM-data efficiënt te beheren, verrijken en delen. Het is de snelste manier om je productinformatie aan te vullen met alle vereiste data, eigenschappen en waarden om te voldoen aan de ETIM datastandaard. Daarnaast biedt ons PIM-systeem een volledig overzicht van al jouw ETIM-data. Bovendien ondersteunt ons PIM systeem ETIM Dynamic, wat betekent dat je altijd toegang hebt tot de laatste ETIM-versie.

Ook kun je meerdere talen gebruiken in de Proplanet PIM software, waarmee onze PIM oplossing ook geschikt is voor bedrijven die internationaal actief zijn of willen worden.

Alles over Proplanet PIM
Ontwikkeld om ETIM data te verwerken en beheren
ETIM Dynamic: Automatische updates bij nieuwe ETIM releases
Beheer van alle typen productdata, zoals master data, links naar documenten en BIM informatie
Meerdere exportformaten, waaronder BMECat en IceCat

Starten met ETIM en Proplanet

Het Proplanet PIM systeem is ingericht voor ETIM-data en eenvoudig te gebruiken voor alle bedrijfssectoren. Ook wanneer jouw data momenteel verspreid is over verschillende systemen en formaten, zoals Excel-documenten, pdf’s en een CRM, kunnen we je helpen je data te structuren volgens ETIM. Hiervoor bieden we onze Data Services aan: we schonen jouw data op en herstructureren deze volgens de ETIM standaard, alvorens de data te uploaden naar de PIM.

ETIM-klassen beheren
Data mappen naar ETIM standaarden
ETIM eigenschappen beheren en ETIM data exporteren
ETIM, ETIM Dynamic en ETIM-MC modellen opzetten
Nieuwe klassen voorstellen om opgenomen te worden in het ETIM-model

5 stappen naar ETIM-data

Infographic van productdata naar ETIM-data

Ben jij klaar voor ETIM?

Proplanet PIM Systeem