Project management

De kracht van digitalisering

Als het investeren in een PIM systeem onderdeel is van een breder digitaliseringsproject binnen jouw organisatie, dan helpen we je daar graag bij. Jouw nieuwe Proplanet PIM vormt de spil van alle interne systemen die samen zorgen dat jij jouw klanten productinformatie van hoge kwaliteit kunt bieden, in elk gewenst formaat.

Door te digitaliseren kan je groei realiseren, omdat je jouw producten snel via een groot aantal (online) kanalen kunt verkopen.

Bied je producten aan via deze verkoopkanalen

Webshops (B2C en B2B)

On- en offline catalogi

Data feeds en data pools

Marktplaatsen

Mobiele apps

Jouw Proplanet projectmanager begeleidt jou door de gehele digitale transformatie

Infographic digitale transformatie in 6 stappen

Digitaliseren om te groeien

Project management digitalisatie

Het digitaliseren van jouw organisatie zorgt er niet alleen voor dat je kunt verkopen via nieuwe platformen en aan nieuwe doelgroepen, maar zorgt er ook voor dat je sneller en eenvoudiger kunt inspringen op nieuwe vragen en kansen in de markt. Verkoop je nu bijvoorbeeld alleen aan B2B klanten, dan kun je wellicht ook de B2C markt gaan bedienen. Of misschien wil je wel uitbreiden naar het buitenland.

Samen met ons team van experts zorgt de Proplanet PIM software ervoor dat de weg naar groei open ligt dankzij digitalisering en nieuwe kansen. Jouw productinformatie staat opgeslagen op één centrale plek, is geoptimaliseerd, accuraat en up-to-date en klaar om gedeeld te worden op nieuwe platformen en via nieuwe kanalen.

Met tientallen jaren ervaring op het gebied van projectmanagement, kan ons team je helpen met het plannen en implementeren van jouw transformatie naar digitaal of omnichannel, om vanaf daar verder te groeien en uit te breiden.

Start met digitaliseren!

Proplanet PIM Systeem