Wat kan Proplanet jou bieden?

Een toekomstbestendige organisatie door geavanceerde software

We stomen jouw organisatie klaar voor de toekomst

Trainingen en consultancy over Proplanet PIM

Een belangrijk voordeel van werken met Proplanet is dat we onze PIM en DAM systemen, Dataprocessor en Eezybridge, bijna altijd samen aanbieden, zodat deze systemen direct aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hierdoor is al jouw productdata, zowel specificaties als omschrijvingen, afbeeldingen en andere mediabestanden, opgeslagen op één centrale locatie, waardoor je grote hoeveelheden data eenvoudig kunt beheren en verwerken. Het inrichten van een Proplanet PIM systeem binnen jouw organisatie kost niet meer dan twee of drie werkdagen. Zo kun je meteen aan de slag en zie je meteen resultaat: accurate productinformatie, efficiënter beheer van je data en een hogere productiviteit onder je medewerkers.

Een extra voordeel van het Proplanet PIM systeem is dat deze door de branche erkende classificatiestandaarden ondersteunt, waaronder ETIM en GS1. Bovendien kan de Proplanet PIM geïntegreerd worden met je bestaande ERP- en CRM-systemen en andere IT-systemen binnen jouw organisatie. Hierdoor zal de Proplanet PIM een groot verschil maken in de efficiëntie van jouw bedrijf, en uiteindelijk een positieve invloed hebben op je winst.

Nog meer redenen om voor Proplanet te kiezen

 

Gebruiksvriendelijke PIM/DAM interface
Software as a service (SaaS), werken in de cloud
Data oplossingen op maat
Hosten op jouw eigen server
Optie om configuratoren en webshops op maat te bouwen

 

 

 

Integraties met software van derden
Optie om volledige e-commerce oplossingen te maken
Persoonlijk advies op basis van jouw wensen
Ondersteuning bij het onboarden, data services en trainingen

Voortdurende ondersteuning

Neem contact op met Proplanet

Bij Proplanet leveren we niet alleen een software-oplossing. Wij geloven in voortdurende ondersteuning om het beste uit jouw bedrijfssystemen te halen. Daarom starten we altijd met een begeleidingstraject tijdens de onboarding. Maar ook nadat de PIM software ‘up and running’ is, blijven we ondersteuning en trainingen aanbieden, zowel op locatie als online.

Zo hebben we onder andere de Proplanet Academy in het leven geroepen. Hier kan je een grote diversiteit aan trainingen en cursussen volgen die jou helpen het meeste uit je PIM en DAM systemen te halen. Uiteraard is onze Helpdesk ook altijd bereikbaar wanneer je tegen (technische) problemen aanloopt. Je kunt ons bellen of e-mailen, of we kijken met je mee via Teamviewer.

Wil je jouw online aanwezigheid uitbreiden? We helpen je graag bij het ontwikkelen van een omnichannel of multichannel strategie. Zo kunnen we een webshop op maat voor je bouwen, kunnen we je helpen bij het ontwikkelen van on- en offline brochures door middel van onze Autopub module en kan onze projectmanager je helpen bij het digitaliseren van jouw organisatie.

Waar kunnen we jou mee helpen?