Consultancy, support & training

Bij Proplanet geloven we niet in alleen het aanbieden van een product. Wij willen dat jij onze PIM oplossing optimaal benut. Daarom bieden we consultancy, hulp bij onboarding en het verzamelen van data, en trainingen aan.

Zo helpen we je

Hulp bij onboarding

Dataverzameling, -configuratie en -migratie

Ondersteuning & training

Projectmanagement

Maak gebruik van onze support

We helpen je graag het maximale uit ons PIM systeem te halen. Daarom ondersteunen we je bij de technische implementatie van ons PIM systeem binnen jouw bedrijf. We kunnen je helpen bij het verzamelen van data uit verschillende bronnen en het importeren van deze data in het Proplanet PIM systeem. Bovendien bieden we trainingen op maat aan voor jouw medewerkers én hebben we een Proplanet Academy waar jij en je medewerkers zelfstandig cursussen kunnen volgen en tutorials kunnen bekijken.

Onboarding

Of je nu fabrikant, groothandelaar, winkelier of distributeur bent, je hebt ongetwijfeld een aantal wensen en eisen voor je nieuwe Proplanet PIM oplossing en je eigen manier van werken met betrekking tot de implementatie. Jouw Proplanet consultant begeleidt de technische implementatie van ons PIM systeem van begin tot eind.

Data services

Je productinformatie staat wellicht verspreid over een groot aantal systemen en documenten, zoals in een ERP, CMS of CRM systeem, in excel- of pdf-bestanden... Geen probleem! We helpen je graag bij het verzamelen, opruimen en overzetten van je data naar je nieuwe Proplanet PIM systeem.

Support & training

Wanneer je nieuwe PIM systeem eenmaal werkt en gebruikt wordt binnen je organisatie, zijn we nog niet klaar! Onze experts blijven bereikbaar voor technische ondersteuning. mocht er een probleem zijn. Ook geven we je praktische adviezen en bieden we trainingen aan om alle functies en voordelen van het Proplanet PIM systeem te begrijpen en te kunnen benutten.

Projectmanagement

Als het investeren in een PIM onderdeel is van een breder digitaliseringsproject, dan helpen we je daar graag bij. Jouw nieuwe Proplanet PIM systeem vormt de spil van alle interne systemen die samen zorgen dat jij jouw klanten productinformatie van hoge kwaliteit kunt aanbieden, in elk gewenst formaat.

Consultancy

Bij Proplanet helpen we je uiteraard graag bij de onboarding van jouw nieuwe PIM, DAM of e-commerce systeem. Echter, ook voor en na de implementatie kunnen onze consultants je helpen bij bijvoorbeeld het kiezen van de juiste software, het onboarden van nieuwe medewerkers of opzetten van im- en exports van data

Proplanet Academy

Proplanet Academy

Hoewel we ons PIM systeem zo eenvoudig en intuïtief mogelijk willen houden, biedt het systeem toch enorm veel opties en mogelijkheden. Om je wegwijs te maken in de software, hebben we de Proplanet Academy opgericht. Hier vind je een groot aantal tutorials en cursussen over het gebruik van ons PIM systeem en de diverse (optionele) modules.

Bezoek de Proplanet Academy
Watts Benelux logo
“Vaarwel losse bestandjes”

"Dankzij het flexibel systeem en de experten van Proplanet kon Watts vaarwel zeggen tegen honderden losse bestandjes.
Het programma en de werknemers zijn efficiënt, dynamisch en evolueren voortdurend mee met de veranderlijke databehoefte."

Watts Benelux
5 stars

Hoe kunnen we jou helpen?

Proplanet PIM Systeem