Case studies

Onze klanten vertellen waarom zij voor Proplanet kiezen.

Yesss electrical nl case study

Case Study – Yesss Electrical

Met 500 vestigingen in 6 landen is Yess Electrical een grote speler in de markt van elektrotechnische groothandelaren. Al jaren maken ze gebruik van een webshop, maar tot 5 jaar geleden was deze op sterven na dood: artikelen waren niet vindbaar en de productinformatie was beperkt. Daar wilde Yesss verandering in brengen.

Wibe group header

Case Study – Stago, onderdeel van Wibe Group

Wibe Group is fabrikant van kabeldraagsystemen, waaronder Stago kabelgoten en Mita kabeldraagsystemen. Tot 2 jaar geleden waren ze onderdeel van Schneider Electric. Toen ze zelfstandig werden, wilden ze het productbeheer op een andere manier aanpakken: niet meer oud en stoffig, maar digitaal en efficiënt.

Vent Axia Case Study PIM

Case Study – Vent-Axia

Vent-Axia had een flexibele en schaalbare PIM (product information management) oplossing nodig met ingebouwde ETIM classificatie als kernproduct. Ze evalueerden zorgvuldig diverse PIM oplossingen om dat ene PIM-systeem te identificeren dat voldoet aan hun specifieke eisen en ze selecteerden het Proplanet PIM systeem.

Case STudy VIP Polymers - Proplanet

Case Study – VIP Polymers

VIP Polymers stond voor een veelvoorkomende uitdaging: de noodzaak om enorme hoeveelheden productgegevens efficiënt te beheren en tegelijkertijd consistentie en nauwkeurigheid te garanderen, met name voor de flexibele koppelingen en adapters die VIPSeal produceert en distribueert via handelaars in zowel het Verenigd Koninkrijk als de rest van de wereld. Ze wendden zich tot Proplanet voor hulp.

James hargreaves group loodgieters en sanitair

Case Study – James Hargreaves Group

Als groep levert James Hargreaves meer dan 30.000 producten van meer dan 300 merken. Om hun verkoopnetwerk uit te breiden, wilde de groep een sterkere online zichtbaarheid creëren en hun badkamerartikelen online gaan verkopen. Dit werd echter bemoeilijkt doordat de groep met verschillende websites werkt voor hun drie verschillende handelsnamen.

Case Study Proplanet - Robus LED group

Case Study – ROBUS LED Group

Het internationale verlichtingsbedrijf ROBUS LED Group is wereldwijd bekend om zijn uitstekende klantenservice en producten van topkwaliteit. Met een reputatie op het gebied van energiezuinige commerciële verlichting en lichtoplossingen voor thuis, is het wereldwijd succesvolle merk ROBUS, ontwikkeld door LED Group, in de gehele elektrotechnische branche te koop.

Proplanet PIM Systeem