Over Proplanet

Proplanet is een toonaangevend IT-bedrijf op het gebied van data-oplossingen, Product Information Management (PIM) en e-commerce oplossingen.

Een betrouwbare softwarepartner

Samen met jou maken we jouw organisatie toekomstbestendig

Proplanet werd opgericht in 2000 en houdt zich sindsdien bezig met het helpen van fabrikanten, groothandels en retailers om hun productinformatie zo snel en volledig mogelijk bij klanten te krijgen, door middel van een gebruiksvriendelijk PIM-systeem. Met onze kennis en ervaring op het gebied van data-oplossingen en zoekprocessen is Proplanet een ideale partner om jouw organisatie efficiënter te laten werken en te laten groeien. Naast een PIM-oplossing bieden we een Digital Asset Management (DAM) systeem, evenals e-commerce oplossingen op maat, consultancy en project management.

Controle over jouw assortiment is waar jij je mee bezig houdt en waar jij goed in bent. De software waarmee je die controle houdt, die bieden wij. Maar om onze software optimaal voor jou te laten werken, is het belangrijk dat wij begrijpen wat jou en jouw organisatie drijft. Daarom investeren we in een langetermijnrelatie met onze klanten en zijn we een betrouwbare kennis- en softwarepartner, in plaats van enkel softwareleverancier.

Proplanet is sinds 2019 gevestigd langs de A2 in ‘s-Hertogenbosch. Ook hebben we vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Roemenië.

Ontdek onze partners
Nederland

Europalaan 12
5232 BC 's-Hertogenbosch
Nederland
+31 (0)73 5130637
info@proplanet.nl

Verenigd Koninkrijk

The Old Mill
Kinoulton Road
Cropwell Bishop
Nottinghamshire, NG12 3BE
United Kingdom
+44 (0)748 540 3918
info@proplanet.uk

Roemenië

Bulevardul Mircea Eliade 7
Building no.1, 2nd floor, apt 4 sector 1
012011 Bucharest
Romania
+40 (755) 993 737
info@proplanet.com.ro

In deze landen is Proplanet actief

In deze landen is Proplanet actief

Mede-oprichters van ETIM

De ETIM-standaard garandeert eenduidige, accurate productgegevens uit een enkele bron, die gedistribueerd wordt over de gehele supply chain, zodat fabrikanten, groothandels, distributeurs en retailers allemaal dezelfde productieinformatie communiceren. ETIM classificieert producten gebaseerd op hun eigenschappen en is de standaard in de bouw- en installatiebranche voor het uitwisselen van artikeldata. De ETIM datastandaard is mede opgericht door Proplanet in 1999 en wordt inmiddels wereldwijd gebruikt. Meer informatie over het gebruik van ETIM kun je vinden op de website van Ketenstandaard en de website van ETIM international.

Consistente productinformatie
Integriteit in de supply chain
Meer controle over productdata
Ondersteunt omnichannel marketing
Internationaal bruikbare datastandaard
Proplanet PIM Systeem